Opleidingen Wimperextensions en Waxen

Wil je de techniek leren?

Bij Wimpers & Waxen kunt u genieten van cursussen op maat.  Het is al mogelijk vanaf 1 student voor een 1 op 1 of in een groep van maximaal 3 studenten. Dit zodat de aandacht van de docente groot is en de cursussen intensief zijn. De cursussen hebben een theoretische gedeelte maar een grotere praktische gedeelte wat het starten na het behalen van het certificaat met een groot zelfvertrouwen gaat. Deze opleidingen zijn dan ook ideaal als je je na je vooropleiding toch niet zeker voelt bij je behandelingen en meer efficiënt wilt werken.

Wimpers & Waxen komt op locatie voor opleidingen.

Voor vragen over de cursussen kunt u vrijblijvend het contactformulier invullen of direct contact met Wimpers & Waxen op nemen op het nummer 0685083891

Cursus Waxen

Bij de cursus Waxen leer je ontharen door middel van een warme vloeibare hars/wax. Je leert werken met de strip wax, warme/hot wax en indien van toepassing met patronen. Met de juiste spateltechniek zal ook u een ware wax specialist zijn. Aan deze cursus zal theorie vooraf gaan oa over hoe de haar en haarzakjes in combinatie met de huid in elkaar zit.

Cursus Wimperlifting

Bij de cursus wimperlifting/lashlifting leer je de eigen natuurlijke wimpers krullen die, afhankelijk van het soort haar, wel tot 8 weken blijft zitten.

Bedragen zijn exl btw,  incl lesmateriaal,  exl starterspakket (het is mogelijk na afloop van de cursus materiaal te kopen in de winkel).

Blijf op de hoogte van mijn kortingsacties!

Wimpers en waxen Rotterdam